Een Beginnersgids Voor Verzekeringsplannen

Het verkrijgen van de juiste that site verzekeringspolis is essentieel voor een goede fiscale voorbereiding. Sommigen van ons hebben misschien een soort verzekering, maar niet veel mensen begrijpen echt wat het werkelijk is of waarom een ??alleenstaande het moet hebben. Voor de meerderheid van de Indiërs is verzekering een soort uitgave of een uitstekende manier om belasting te besparen. Vraag een gemene persoon naar zijn/haar beleggingen en ze zullen met trots een verzekeringsproduct of -dienst aanwijzen als onderdeel van hun kernbeleggingen. Van de ongeveer 5% van de Indiërs die verzekerd zijn, is het aandeel van al degenen die voldoende verzekerd zijn veel kleiner geworden. Zeer weinig op de verzekerde horlogedekking als puur dat. Er is misschien geen ander economisch product dat getuige is geweest van dit soort ongebreidelde mis-selling op de vingers van agenten die zeer enthousiast zijn in het op de markt brengen van producten die verzekeringen koppelen aan uitgaven die hen extra dikke commissies opleveren.

Wat is verzekeringspolis?

Verzekeringsdekking is in feite een middel om een ??belangrijke gelddreiging van de man of vrouw of zakelijke ondernemingsentiteit uit te spreiden naar een grote groep mensen of ondernemingsentiteiten van het geval van de ongelukkige partij die zeker vooraf is gedefinieerd. De kosten om verzekerd te zijn, zijn de maandelijkse of jaarlijkse vergoedingen die aan uw verzekeringsmaatschappij worden vergoed. Van de puurste manier van verzekeren wanneer de vooraf gedefinieerde partij pas op de aangegeven periode ontstaat, wordt het als vergoeding betaalde geld niet teruggevorderd. Verzekeringsdekking is een efficiënte manier om risico’s te spreiden te midden van een groep individuen die verzekerd zijn en die hun geldlast verlichten van de partij van een schok.

Verzekerd en Verzekeringsmaatschappij

Telkens wanneer u bescherming zoekt tegen fiscale dreiging en een overeenkomst sluit met een verzekeringsmaatschappij, groeit u uit tot verzekerde en wordt de verzekeringsmaatschappij uw verzekeringsmaatschappij.

Som verzekerd

In de dagelijkse levensverzekering is dit het bedrag dat de verzekeraar garandeert te betalen wanneer de verzekerde overlijdt vóór de vooraf bepaalde tijd. Zaken als bonussen die worden toegevoegd bij een tijdelijke verzekering vallen hier niet onder. In schadeverzekeringen kan dit verzekerde bedrag worden aangeduid als Verzekeringspolissen.

Premie

Om de veiligheid in tegenstelling tot de economische mogelijkheid die een verzekeringsmaatschappij biedt, moet de verzekerde een vergoeding terugbetalen. Dit wordt echt hoge kwaliteit genoemd. Ze kunnen worden uitbetaald op jaarbasis, driemaandelijks, regelmatig of zoals bepaald in de deal. Het totale volume van de gecompenseerde tarieven is een aantal gevallen lager dan de verzekeringsovereenkomst, anders zou het op geen enkele manier opvallen om op een verzekeringspolis te jagen. Aspecten die zorgen voor topkwaliteit zijn meestal het aantal jaren waarvoor verzekeringsdekking wordt gezocht, de leeftijd van de verzekerde (persoonlijk, auto, enzovoort), om maar wat te noemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *